Medicina Xinesa - Acupuntura - Fitoteràpia - Nutrició & Dietètica - Homeosiniatria - Osteopatia - Exercici físic & Entrenament personal - Bioressonància
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies.OK | Més informació
acupuntura Barcelonaacupuntura Barcelonaacupuntura Barcelonaacupuntura Barcelona

Benvinguts a Medipunt

Benvinguts a Medipunt, Centres de Medicina Natural. A Medipunt tractem la seva dolència exclusivament amb mètodes naturals. Utilitzem tractaments diversos com ara la Medicina Tradicional Xinesa (acupuntura & fitoteràpia xinesa), osteopatia, dietètica & nutrició ortomolecular, prescripció d’exercici físic & reeducació postural, etc. Ens caracteritza un servei atent, rigurós i amable de tots els nostres pacients, des de la seva primera visita fins al seu guariment total. Medipunt acompanya en tot moment els seus pacients mantenint el contacte amb ells (per telèfon o email) per si tenen dubtes o sugerències a fer-nos. Si vostè necessita informació dels nostres tractaments, concertar la seva visita o necessita un tractament ràpid a domicili, pot accedir a la zona Contacte.

Els nostres serveis
 • Medicina Tradicional Xinesa
  Medicina milenària indicada per a qualsevol tipus de transtorn, enfermetat o dolor.
 • Acupuntura
  La inserció de fines agulles indolores en punts específics del cos humà permet restablir l'equilibri fisiològic i energètic de la persona.
 • Acupuntura esportiva

  Tractament de les lesions esportives a partir de tècniques acupunturals només conegudes pel nostre director, el Sr. Alex Contijoch i apreses dels mestres xinesos que ha conegut al llarg de la seva trajectòria com a acupuntor, alumne i professor. Resultats en poques sessions en tendinitis, contractures, dolor i inflamació miofascial, esquinçaments articulars, etc..

 • Fitoteràpia xinesa
  Els extractes de plantes i substàncies naturals actuen com a medicaments sense efectes secundaris.
 • Osteopatia
  L'eliminació del dolor a partir de manipulacions precises exercides per l'osteòpata.
 • TBA - Total Body Adjustment

  Tractament de reequilibri corporal a base de mobilitzacions suaus de totes les parts del cos. Específic per eliminar el dolor i activar l'energia de la persona. Complementa a la perfecció amb qualsevol tipus de tractament (massatge, osteopatia, acupuntura...).

 • Diatèrmia

  Aplicació de calor profund per desinflamar, regenerar i eliminar el dolor de qualsevol teixit o estructura. Apliquem Diatèrmia als nostres pacients amb l'aparell MEDESTEC, pioner avui en dia en el restabliment de gran nombre de patologies i capaç d'obtenir resultats en poques sessions. El pacient no sent dolor i si una sensació agradable de calor.

 • Laserterapia

  Mitjà eficaç pel tractament del dolor, afeccions dermatològiques i neteja limfàtica.

 • Quiromassatge & Massatge esportiu
  Les maniobres pel restabliment de la funció muscular i l'equilibri del sistema nerviós.
 • Nutrimedicina
  Prescripció de dietes i pautes d'alimentació com a tercera medicina.
 • Nutrició ortomolecular
  Vitamines, minerals, oligoelements, aminoàcids, etc. per restaurar les mancances de l'organisme.
 • Detox

  Depuració orgànica pel restabliment de la salut i l'eliminació de la enfermetat.

 • Exercici Fìsic

  Assesoren i elaboren programes adaptats a les necessitats d'exercici físic dels nostres pacients.

 • Fit Street

  Esport en grup a l’aire lliure amb l’assessorament d’un Entrenador Personal sense aborrir-se en cap moment.

 • Escola de l'Esquena

  Programa de reeducació postural i eliminació del dolor d'esquena mitjançant estiraments, tonificació muscular i exercicis respiratoris. Sessions individuals dirigides per un professional i aptes per a qualsevol edat. Escola de l'Esquena inclou exercicis d'experts com Feldenkrais, Tècnica AlexanderTherese Berherat o Pilar Dominguez. En poques sesions el pacient deixa de tenir dolor d'esquena.

 • Cursos & Seminaris

  Àmplia oferta de cursos de formació per a estudiants i/o professionals de la salut i la medicina.

 • Servei a Domicili

  Si té una urgència, vol ser atès al seu domicili o és una persona gran amb la mobilitat reduïda, Medipunt disposa d’un Servei a Domicili. 

Alex Contijoch Logos

Àlex Contijoch

Director & Terapeuta dels Centres de Medicina Natural MEDIPUNT


Avui en dia són pocs els terapeutes que posseeixen la distinció de Life-Coach (Assessor de Salut Integral) degut als coneixements amplis i diversificats adquirits al llarg de la seva carrera.

L'any 1992 inicïa els estudis de Ciències de l'Actividtat Física i l'Esport a l'INEF de Barcelona per concloure amb el Màster en Alt Rendiment Esportiu en el prestigiós Comitè Olímpic Espanyol. En la seva etapa esportiva (ja sigui com entrenador, preparador físic, professor d'educació física o nutricionista) constata com la majoria de lesions esportives, falta de rendiment esportiu i dificultat per obtenir l'èxit esperat es deu a causes emocionals, conductuals i/o d'hàbits inadequats en els esportistes.

És quan s'interessa pel comportament humà afectat pel seu entorn i emprèn viatge a Anglaterra (Gales) per estudiar la llicenciatura de Medicina Tradicional Xinesa a la University of Wales. Obté la titulació de Bachelor of Science in Traditional Chinese Medecine with Honours, entregant la tesi en "Tècniques de la MTXinesa en la reparació de lesions esportives que cursen amb ruptures musculars Grau I & II en l'esportista d'alt rendiment".

Després de 5 intensos anys en l'àmbit mèdic, s'interessa per la Nutrició ortomolecular i troba
sinèrgies entre la fitoterapia xinesa i la ortomolecular amb resultats ràpids i sorprenents en la curació dels seus pacients.

És Màster diplomat oficial en Osteopatia per l'Escola d'Osteopatia de Barcelona (EOB), títol expedit per la Universitat Pompeu Fabra & European School of Osteopathy de Maidstone (Anglaterra).

En l'àmbit psicoemocional treballa des de l'optimisme i la confiança per tractar el canvi de conductes, eliminar les adiccions, lliberar els bloqueijos emocionals i millorar al cap i a la fí la salut dels seus pacients. Per aconseguir-ho, aplica la Programació Neurolingüística, les tècniques de Relaxació Ericsonianes i la Tècnica de LLiberació Emocional (E.F.T.).
Sempre interessat en trobar les causes de la patologia i el dolor en els seus pacients, actualment cursa el Máster en Descodificación Biológica Emocional a l'Institut Angeles Wolder de Barcelona.

Als seus centres pot tractar des de una lesió esportiva, un dolor de causa desconeguda, un transtorn digestiu, un símptoma emocional (insomni) fins a un síndrome autoimmune (psoriasi) i sempre amb el suport incondicional del seu equip de profesionals (metge, osteòpates, fisioterapeutes, naturòpates, preparadors físics, etc.).

La seva tasca com a terapeuta es complementa amb una de les seves vocacions, la docència como a professor de Cursos & Clínics on ensenya la seva interessant forma de tractar als seus pacients. Els seus cursos són presencials i en ells s'ensenyen i practiquen les técniques que ell utilitza (veure l'apartat Notícies & Formació - Calendari de cursos Medipunt).

Ha estat convidat en nombrosos programes de Televisió & Radio (veure apartat Actualitat) i en l'actualitat està redactant un llibre que descubrirà formes mai vistes ni conegudes de tractar la majoria de dolències que asisteix en consulta.


Alex Contijoch és membre COFENAT nº 4452 & Practitioner's Register nº 1180


 • Llicenciat en Medicina Xinesa amb el grau de Bachelor of Science with Honours in Traditional Chinese Medicine per la University of Wales (Anglaterra).
 • Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport per l'Institut Nacional d'Educació Física (INEF) de Barcelona - Universitat de Barcelona.
 • Màster en Alt Rendimient Esportiu pel Comité Olímpico Español - Universidad Autónoma de Madrid.
 • Màster en Osteopatia per l'Escola d'Osteopatia de Barcelona (EOB) - Universitat Pompeu Fabra & European School of Osteopathy de Maidstone (Inglaterra).
 • Diplomat en Osteopatia Estructural i Sacro-craneal per l'Escola Ali-Bey 25 de Barcelona.
 • Diplomat en Nutrició Ortomolecular per l'Institut Superior de Medicines Tradicionals de Barcelona.
 • Diplomat en Tècnica del Par Biomagnètic del Dr.Isaac Goiz per l'Escola Superior de Tècniques Sanitàries de Lleó. 
 • Diplomat en Quiromassatge per l'Escola Superior de Teràpies Manuals (Quirotema) de Barcelona.
 • Certificat en Iridiología per l'Institut Superior de Medicines Tradicionals de Barcelona.
 • Certificat en Tècnica TNM (Neuro Muscular Tape) Nivell I & Nivell II per l'Institut Superior de Teràpies Naturals de Barcelona.
 • Certificat en Homeosiniatria & Mesopuntura per l'Institut Superior de Medicines Tradicionals de Barcelona.
 • Certificat en Laserteràpia per B&B Medical Acupuncture - Barcelona.
 • Postgrau en P.N.L. (Programació Neurolingüística) per CIM-Alta Dirección - Barcelona
 • Certificat en EFT (Emotional Freedom Technique) o Tècnica de LLiberació Emocional per l'Institut Superior de Medicines Tradicionals de Barcelona.
 • Diplomat en Direcció i Gestió d'Empresa per CIM-Alta Dirección - Barcelona.

La seva formació s'ha complementat amb cursos per tot el món de la mà d'experts com el Professor Yun tao-Ma (neurocientífic expert en acupuntura i dolor), Ms.Radha Thambirajah (primera terapeuta en importar a Occident les tècniques d'acupuntura de la Shangay Military Medical College el 1970), el Sr.Toni Bové (Fisioterapeuta de l'equip de Bàsquet del FC Barcelona) i Mr.Kevin Young (Fisioterapeuta i acupuntor del FC Liverpool de la Premier League de futbol anglesa). 

També exerceix com a preparador físic, assessor d'equips de futbol, bàsquet, atletes i triatletes.

Professor de l'Escola Superior de Medicina Xinesa, la Fundació Europea de Medicina XinesaCentre de Salut & Formació Kenzen, l'Escola Ali-Bey 25 i INSTEMA. Imparteix cursos de Medicina Xinesa i Tècniques específiques d'acupuntura, seminaris i ponències a Congressos de Medicina de l'Esport i Medicina Xinesa, clubs i institucions, centres de Salut i centres d'Ensenyament.

Professor del Postgrau en Periodisme Esportiu de la Universitat Blanquerna-Ramon Llull de Barcelona i el FC Barcelona. Més informació a l'apartat Notícies & Formació.

Ha participt en nombrosos programes de radio, televisió i clínics en l'àmbit de la salut;
actualment és redactor col·laborador de la prestigiosa revista INTEGRAL.

És el creador del MAT® (Mètode d'Aposició Terapèutica®) per accelerar la rehabilitació de les lesions esportives i transtorns musculoesquelètics en general.
Més informació del MAT® a l'apartat SERVEIS - Esport & Salut.

Més informació dels cursos que imparteix a l'apartat SERVEIS - Notícies & Formació.
Tancar
logo
 • Et presentem el Calendari de cursos 2019-2020· 21 & 22 gener 2020 - Dissabte & Diumenge matíClínic sobre Detoxificació orgànica per viure més i millorDirigit a: població en general i...
 • Medipunt adquireix pel seu centre i a disposició dels seus pacients el millor ionitzador i alcalinitzador d'aigua del mercat. Gràcies al depurador japonès ENAGIC obtenim una aigua ionitzada i alcalina que ens...
 • Finalitza el curs d'aprenentatge d'Electroacupuntura a l'Hotel Open de Barcelona a càrrec del professor Alex Contijoch. Els alumnes coneixeren els diferents tipus d'ones terapèutiques i pogueren visualitzar diferents...
 • Un cop realitzat i aprobat satisfactòriament el Curs d'Adaptació per accedir al Màster d'Osteopatia, el nostre Director, el Sr.Alex Contijoch inicïa les classes del Màster d'Osteopatia de...
 • Un cop més el nostre director, el Sr. Alex Contijoch va ser convidat a la radio catalana Catalunya Radio (programa "Un toc de Gràcia"). Aprofitant el final del Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016 el tema que es va...
 • Medipunt acaba amb èxit el curs Acupuntura per a Fisioterapeutes a la seu d'INSTEMA de València. El curso tingué la presència de 13 alumnes i es celebrà al llarg de 4 caps de setmana intensos a...
 • Medipunt assisteix al Programa d'entreteniment "Divendres" de TV3 amb un especial dedicat a l'Acupuntura. Mira el vídeo, no t'ho perdis...

Instagram

Pack Recuperador
banner
Pack Obesitat
banner
Pack Stop-Tabac
banner
banner
Servei a Domicili
Acupuntura terapèutica, exercici físic a domicili. Teràpia adient per a gent gran, centres geriàtrics, recent operats o discapacitats. Servei urgent sense moure el pacient d’on es troba.

Sol·licitar hora: 619 720 550
banner
Centre de Medicina Natural
c/ Travessera de Gràcia 62, 6º 1ª  08006 Barcelona
Entre Aribau i Balmes (Tusset)
Bus: 14 - 27 - 32 - 33 - 34 - 58 - 63 - 64 - 67 - 68 - H3
Metro: L7 - FGC Estació Gràcia - Plaça Gala Placídia
Tramvia: T1 - T2 - T3 Francesc Macià
Sol·licitar hora: 619 720 550
mtc eob wales zen long coe nike asics
© 2024 Medipunt
disenyat per Wébico Studio   -   Avís legal